Account

Winkelwagen

Dit is nieuw voor Bouke Bouwt na 15 maart.

Op 15 maart stopt de testfase en wordt Bouke Bouwt een Waanzinnige Wereld officieel gelanceerd. De afgelopen maanden hebben we, met hulp van al onze testers, heel wat nieuwe functionaliteiten toegevoegd en geïmplementeerd. Welke dat zijn? Dat lees je hier.

Schermafbeelding-2022-02-21-143721

Een intuïtiever logopedistenscherm.

Met het nieuwe logopedistenscherm zie je in één oogopslag met welke zinsconstructies jouw cliënt aan de slag kan. Zo wordt het voorbereiden van jouw behandeling nog makkelijker. Daarnaast kan je nu ook aangeven welke zinsconstructies je als huiswerk wilt meegeven. 

bouke-plaat-3

Een nieuw aantrekkelijk verhaal.

Het verhaal van Bouke, de superhelden en de Poetsies is aantrekkelijker gemaakt en sluit nu nog beter aan bij de belevingswereld van de kinderen. Krijgen jouw cliënten niet genoeg van Bouke en de Poetsies? Met de extra hoofdstukken kunnen jouw cliënten ook buiten de behandelingen genieten van de verhalen uit Bouke Bouwt. 

Ontwerp-zonder-titel-1

Speel Bouke Bouwt op meerdere apparaten.

Het wordt vanaf 15 maart mogelijk om Bouke Bouwt op verschillende apparaten spelen. De voortgang wordt opgeslagen op het profiel en kan dus op verschillende apparaten geopend worden.  Zo wordt het dus ook mogelijk om huiswerk mee te geven, waarmee jouw cliënten zelf op hun eigen apparaat aan de slag kunnen.

Collection

Extra behandelmateriaal om jouw behandelingen nog effectiever te maken.

Naast het spel opent op 15 maart ook onze webshop. In deze webshop kan je extra behandelmateriaal kopen, zoals magneetsets, kaarten en prints van de praatplaten en nog veel meer. En heb jij een klein of onbeperkt abonnement? Dan krijg je *korting op de materialen in de webshop. 

*10% bij een klein abonnement, 20% bij een onbeperkt abonnement

bouke-plaat-2

Geen voorbereidingstijd meer nodig met onze nieuwe tutorial.

Met de nieuwe tutorial leren de kinderen in eigen tempo voor welke woordsoort elke machine staat. Voorbereiden is dus niet meer nodig. Je zou de tutorial zelfs als huiswerk kunnen meegeven voor de eerste behandeling. Mocht het kind tijdens het spelen toch niet meer weten wat de machines betekenen, dan kunnen ze met één druk op de knop de tutorial nog een keer volgen. 

 

Wil jij ook gebruik maken van alle nieuwe functionaliteiten van Bouke Bouwt?

Bekijk de prijzen en vraag een abonnement aan.