Log in

Probeer Bouke Bouwt

Bouw jij ook zinnen met Bouke?

Bouke Bouwt is een complete behandeling voor logopedisten voor kinderen van 7 tot 10 met een taalontwikkelingsstoornis. In Bouke Bouwt helpen kinderen de aarde te redden, door zinnen te bouwen.  

Kinderen kunnen, nadat de logopedist de instellingen heeft ingesteld, zelfstandig thuis aan de slag met het oefenen van zinnen en zinsconstructies. Door het gebruik van groeigerichte feedback blijven de kinderen gemotiveerd om te blijven oefenen. 

Bouke Bouwt is gratis te proberen. Bij een gratis abonnement kan je met 1 speler spelen en is inclusief 19 van de 36 modules. 

Deel Bouke Bouwt met de behandelaar van je kind met korting!

Denk je dat jouw kind ook baat zou kunnen hebben bij een behandeling met Bouke Bouwt? Deel de kortingscode en de behandelaar van jouw kind krijgt 50% korting op een onbeperkt abonnement. 

zinnenbouwers2022

Heeft jouw kind geen behandelaar, maar wil je toch als particulier gebruik maken van Bouke Bouwt. Mail ons op [email protected] voor de mogelijkheden!
Email
WhatsApp
LinkedIn
Studenten landing page

Wat krijg je met Bouke Bouwt Onbeperkt?

  • Een spel met een aansprekend verhaal;
  • Meer dan 500 oefenzinnen met verschillende moeilijkheidsgraad;
  • Motiverende beloningen die jouw cliënt helpt groeien;
  • Mogelijkheid om jouw cliënt thuis te laten oefenen met zinsconstructies;
  • En de mogelijkheid om de zinnen uit Bouke Bouwt ook zonder scherm te oefenen door extra behandelmateriaal aan te schaffen. 

Gratis proberen!