Inhoud

  1. Geef huiswerk op in het logopedistenscherm.
  2. Geef de spelercode door aan de cliënt.
  3. De cliënt kan nu thuis oefenen.
  4. Huiswerkrappport inzien.

1 – Geef huiswerk op in het logopedistenscherm.

Stel het huiswerk wat je wilt meegeven in in het logopedistenscherm. Let op dat je hiervoor het “Huiswerk” knopje aan hebt staan. Alleen de zinnen die onder huiswerk zijn ingesteld, worden getoond als de speler inlogt met de spelercode. Als je de zinnen hebt ingesteld, klik je op “Oké” om de zinnen op te slaan.

2 – Geef de spelercode door aan de cliënt.

De spelercodes staan onder de profielen in het profiel-selectie scherm (in de afbeelding hiernaast: X4QP-JU6R, XCNS-7NN6 en E6TB-JF8M). Als de cliënt inlogt met de spelercode, dan zien ze de zinnen staan die in de huiswerkmodus zijn ingesteld.

We hebben een brief met uitleg die je kan meegeven aan de ouders. Je kan de brief downloaden in je dashboard onder werkbladen.

3 – De cliënt kan nu thuis oefenen.

De cliënt kan Bouke Bouwt op twee manieren spelen:

  • Op een laptop/PC via de browser (We raden Google Chrome aan) via speel.boukebouwt.nl.
  • Met de app op een iPhone/iPad of Android tablet/smartphone. Bekijk hier hoe je de app kan downloaden op iOS of Android.

Om hun huiswerk te maken kiezen ze de optie: “Voer je spelercode in”. Als ze hun spelercode hebben ingevuld, kunnen ze aan de slag met hun huiswerk.

4 – Huiswerkrapport inzien.

Om de resultaten van het huiswerk in te zien, moet je zorgen dat de huiswerkmodus aan staat. Klik op “huiswerk” in het logopedistenscherm

En ga naar “Rapport Bekijken”.