Log in

Huiswerk meegeven

Inhoud

Stap 1

1 – Open de huiswerkinstellingen, het rugzakje, in het wereldoverzicht (4).

Stel het huiswerk wat je wilt meegeven in in het huiswerkscherm. Je vindt het huiswerkscherm onder het rugzakje (4) in het wereldoverzicht of onder het hamburgermenu linksboven (1).

Stap 2

2 – Geef de spelercode door aan de cliënt.

In de huiswerkscherm zie je de naam van jouw cliënt staan met daaronder een spelercode. (in de afbeelding hiernaast:RWUY-WTL9). Als de cliënt inlogt met de spelercode, dan zien ze de zinnen staan die in de huiswerkmodus zijn ingesteld.

We hebben een brief met uitleg die je kan meegeven aan de ouders. Je kan de brief downloaden in je dashboard onder werkbladen.

Stap 3

3 – De cliënt kan nu thuis oefenen.

De cliënt kan Bouke Bouwt op twee manieren spelen:

  • Op een laptop/PC via de browser (We raden Google Chrome aan) via speel.boukebouwt.nl.
  • Met de app op een iPhone/iPad of Android tablet/smartphone. Bekijk hier hoe je de app kan downloaden op iOS of Android.

Om hun huiswerk te maken kiezen ze de optie: “Voer je spelercode in”. Als ze hun spelercode hebben ingevuld, kunnen ze aan de slag met hun huiswerk.

Stap 4

4 – Huiswerkrapport inzien.

Om de resultaten van het huiswerk in te zien, moet je naar instellingen, hamburgermenu linksboven (1) gaan. Klik op “Vooruitgang”.

Heb je vragen over Bouke Bouwt?

Meer over Bouke Bouwt

Nieuw: Facturen bekijken

Vanaf nu kan je jouw facturen vinden op jouw dashboard onder “Mijn lidmaatschap”. Naar aanleiding van jullie feedback, hebben we de facturen nu op het

Lees meer »

Gratis proberen!